(Salaris) Administratie

Verzorgen administratie

Adkon Groep Nederland BV verzorgt voor u de verwerking van de financiële administratie. Afhankelijk van het tijdvak van uw aangifte omzetbelasting verwerken wij uw gegevens per maand of per kwartaal. Wij zorgen voor uw aangifte omzetbelasting.

Tevens is het mogelijk om zelf uw administratie in te voeren. U kunt in de online-omgeving van onze leverancier uw eigen administratie invoeren. Wij assisteren u bij vragen en controleren uw boekingen en verzorgen uw aangifte omzetbelasting. Tevens is het mogelijk om uw facturen in de online omgeving te maken. Groot voordeel dat uw facturen dan direct in uw administratie zijn opgenomen

Salarisadministratie

Adkon Groep Nederland BV verzorgt uw complete salarisadministratie. U ontvangt maandelijks de loonstroken digitaal per e-mail. Indien gewenst sturen wij uw werknemer maandelijks rechtstreeks de salarisspecificatie per e-mail.

Als u wilt ontvangt u een betaalopdracht voor uw bank zodat u alle salarisbetalingen aan uw werknemers in één betaling kunt laten uitvoeren.

Tevens ontvangt  u maandelijks een opgave van de aangifte loonheffing zodat u tijdig voor betaling zorg kun dragen. Wij zorgen voor periodieke aanlevering van (loon)gegeven voor Pensioenfondsen, Verzekeringsmaatschappijen. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor een arbeidsovereenkomst en aanmelding bij ziekengeldverzekeraars & arbodiensten.